A gyerekülés életet menthet

A gyerekek fejlődő csontozata, így a gerincük és a nyakuk is nagyon sérülékeny. Éppen ezért, gyerekülés nélkül sohasem szabad velük autóban utazni, mert egy hirtelen fékezés is végzetes lehet a számukra. Míg nekünk legfeljebb megrándul itt-ott, addig a kicsiknek komolyan megsérülhet a nyaka, ha nincsenek megfelelően bekötve a gyerekülés többpontos biztonsági övével és maga a szerkezet nem az előírások szerint van rögzítve.

Ha Ön is éppen gyermeket vár vagy a párja van áldott állapotban, akkor feltétlenül nézzenek utána, hogy milyen modellt érdemes beszerezniük! A gyerekulesszakaruhaz.hu oldalon részletes teszteredményeket is megtekinthetnek, amelyek a legnagyobb és Európa szerte ismert német, meg osztrák autós tesztek alapján készültek.

Továbbá, találhatnak egy-egy összesített táblázatot is, amelyek segíthetnek a döntésben, ha több gyerekülés is megtetszene nézelődés közben. Itt könnyedén összehasonlíthatják, hogy a kiválasztott modellek mit nyújtanak egymáshoz képest, így tiszta képet kaphatnak arról, hogy ezek közül melyik jelenti a legjobb választást.

Print Friendly, PDF & Email