Kutyafésűt minden gazdinak!

Adja meg kedvencének azt a gondoskodást otthon, amit csak egy állatkozmetikában kaphatna meg! A kutyafésű nélkülözhetetlen eszköz a mindennapos professzionális ápolásában. Ennek a szerszámnak a sajátossága egy speciális vaspenge, amit a gyártók teflonnal borítottak, ezáltal lehetővé teszi a felesleges szőrszálak, aljszőrzet és a lábujjak közötti szőrök eltávolítását anélkül, hogy az állatnak kellemetlenséget okozna.

A kutyafésű vásárlása azért megtérülő befektetés, mert segít jelentősen lecsökkenteni az kutyakozmetikába tett látogatások számát, mivel a bundájának ápolása egy ilyen szerszámmal elősegíti a háziállatok tiszta és egészséges megjelenését.

Az eb szőre sima és rendezett lesz és egy ilyen tartozék alkalmazásával elősegítheti, hogy kedvence megszabaduljon a fölösleges, elszaporodó szőrszálaktól, ezzel egyidejűleg jelentősen csökkenti azok mennyiségét a házában vagy a lakásában. A kutyafésű 90%-kal csökkenti a vedlést anélkül, hogy a bundája megrongálódna és megvágná a háziállat szőrét.