Kedvezményes árú taxis tanfolyam

Taxis tanfolyam

Amennyiben már rendelkezik személygépkocsis személyszállító képesítéssel, de szeretné tágítani a lehetőségeinek körét, úgy ez a tanfolyam kifejezetten Önnek szól. A Transzport Studium szervezésében induló taxis tanfolyam azoknak lett kitalálva, akiknek már megvan az alapképesítésük és jogosultságuk a gépjárművel történő személyszállításra.

A kurzus mindössze 1 nap, amit a szervező cég szombatra időzít, így teljes állás mellett sem okozhat különösebb problémát megoldani a részvételt. A képzés elvégzésének legnagyobb előnye, hogy a sikeresen levizsgázott személy jogosultságot kap arra, hogy felszerelje az autójában a taxamétert.

Ez azt jelenti, hogy így már nemcsak a főszolgáltatás kereteibe beletartozó tevékenység alatt szállíthat személyeket, de elhelyezkedhet egy taxis társaságnál is vagy egyéni vállalkozóként folytathatja a pályafutását. A taxis tanfolyam sikeres elvégzésének a feltételeként, a jelentkezőknek gyakorlati vizsga keretében kell számot adniuk a megszerzett tudásról, ami magába foglalja a helyismeretet, a taxaméter kezelését és a taxi tartozékainak ismeretét is.

Amennyiben úgy érzi, hogy ez a taxis tanfolyam Önnek lett kitalálva, viszont messze lakik a fővárostól, úgy a szervező cég erre is tud megoldást. Az iskola több panzióval és munkásszállóval is jó kapcsolatot ápol, így minden jelentkező megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő szállást a taxis tanfolyam idejére, mindezt a piaci árakhoz képest kedvezményesen. A feltételek megtekinthetőek a társaság weboldalán.

Print Friendly, PDF & Email