Infraszauna vörös cédrusból

A vörös cédrus olyan faanyag, ami ellenáll a nedvesség okozta rothadás veszélyének. Ennek a képességének köszönhetően ez az egyik legalkalmasabb alapanyag az infraszauna kialakítására. Tulajdonságai közé tartozik a különleges illata, a vörösbarna színe, a puha és a csomómentes felülete. Üzletünkben beszerezhető ilyen alapanyagú infraszauna kétszemélyes kiszerelésben.

A modell összeszerelése laikusoknak sem okozhat kihívást, hiszen ezek már bizonyos szintig összerakott elemekből állnak és egy-két mozdulattal össze lehet illeszteni. A kabin levegőjének frissítése biztosítva van a beszerelt oxigén ionizátor által, a belső légkör fertőtlenítése érdekében pedig ózongenerátorral látták el a kabint.

Az infraszauna 2 főnek számos olyan fontos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek által a minőségi felüdülés mellett, a maximális kényelem szintén adott. Keresse fel üzletünket és rendelje meg ezt a modellt, jelenleg kedvezményes áron! Kérdés esetét bátran forduljon a munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek mindenben!

Print Friendly, PDF & Email