Hasznos a szervezetnek az Omega 3 Scitec

Néha segítenünk kell a szervezetünknek abban, hogy tökéletesen működhessen, ezáltal az egészségi problémák messziről elkerülnek majd bennünket. Például az Omega 3 Scitec összetevői között fellelhető EPA és DHA a szív megfelelő működéséhez járul hozzá igen hatékonyan. A DHA segíti a normál agyműködés és látás fenntartását, tehát nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek.

A scitecgyor.hu webáruházból vásárolható meg az Omega 3 kapszula 100 darabos kiszerelésben. A fent említett kedvező hatások 250 mg EPA és DHA bevitelével érhetőek el, ami azt jelenti, hogy naponta 2×1 kapszula bevétele ajánlott ebből a készítményből, étkezés után.

Az ajánlott napi mennyiséget semmiképpen nem szabad túllépni, erre nagyon oda kell figyelni! Hal összetevőt is tartalmaz ez a termék, ezen kívül zselatint, antioxidánsokat. Az Omega 3 Scitec jótékony hatásait figyelembe véve rájövünk, hogy bizony érdemes beszereznünk és használnunk. Rendelje meg Ön is ezt a terméket még ma, hiszen rendkívül hasznos a szervezetnek!

Print Friendly, PDF & Email