A Dexion Salgó elemekből kedvünkre válogathatunk

Lényegében nincs két olyan garázs, műhely vagy raktár, ahol ugyanazokat a dolgokat, ugyanolyan formában kellene tárolni, mégis rengeteg szabványméretű polcrendszerrel lehet találkozni a barkácsüzletekben, szakboltokban. Ezek sok esetben egyáltalán nem használhatóak vagy kompromisszumot kell kötni azért, hogy betölthessék a funkciójukat.

Ezzel szemben, a Dexion Salgó polcok teljesen személyre szabhatók és igény szerint változtatható szinte minden paraméterük, amíg az egyéni elképzelés nem megy a biztonság kárára. Ráadásul a Dexion Salgó elemek csavarmentesen, szaktudás nélkül illeszthetőek össze, így profi segítség nélkül is megépítheti bárki a saját polcrendszerét.

Csak meg kell rendelni a megfelelő Dexion Salgó alkatrészeket a www.raktech.hu weboldalon, amit ez a cég készletről szállít ki, igen rövid határidővel és attól függően, hogy mekkora kell legyen a végeredmény, egyetlen délután vagy néhány nap alatt könnyedén össze lehet állítani az erős, strapabíró, ráadásul esztétikus polcrendszert.

Print Friendly, PDF & Email