Van valaki aki nem szereti a sült burgonyát?

A kérdésre a válasz 10-ből 9 esetben a nem, azaz az emberek többsége szereti a sült krumplit készüljön az bár fagyasztott burgonyaból vagy frissen hámozott krumpliból a sültet a legtöbb ember országtól, nemzettől és vallástól függetlenül is szeretik. Vajon miben rejlik a sült krumpli szeretete? Hiszen Európába a burgonya csak az Amerikai földrész meghódítása után került be. Mit ettek addig az emberek? Hogyan tudtak burgonya nélkül élni 😉 ? Valahogyan csak kibírták, ma már azonban nincs is talán olyan gyorsétterem amelynek a kínálatában ne lenne sült krumpli… Egyszerűen gyorsan elkészíthető, tápláló és elrontani is igen nehéz abban az esetben ha frissen sütöttük ki és nem égettük túl és még az olajban sem tocsog a burgonya. Szóval mint minden ételt azért ezt is el lehet rontani.

Fagyasztott vagy frissen pucolt burgonyából készítsük-e el a sült krumplinkat?

Abban talán nincs kétség, hogy a frissen pucolt krumpliból készült étel minden bizonnyal finomabb, mint a fagyasztott társai azonban nem szabad elítélni sem azokat a háziasszonyokat sem azokat az éttermeket, akik pusztán előveszik a frizsiderből a zacskót és azt megsütve frissen tálalják az asztalunkra. Manapság ugyanis egyre kevesebb idő jut a házimunkára az éttermeknek pedig időben sok-sok vendéget ki kell szolgálni ezért ahol lehet előre dolgoznak és félkész termékből sütik-főzik azt meg amit lehetséges. Szerencsére ma már találni olyan zacskós termékeket amelynek sem a minősége sem pedig az íze nem nagyon különbözik a friss krumplitól. Minőségükre pedig azért sem lehet panasz mert a legtöbb ilyen jellegű termék komoly élelmiszer-biztonsági ellenőrzésen jut át, mire az adott zacskós fagyasztott burgonya az élelmiszerboltokba, hűtőházakba és nagykereskedésekbe kerül.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás