Ütés- és karcálló AGM okostelefon

Kifejezetten strapabíró telefont keres? Fontos Önnek, hogy a készüléke ellenálljon a kisebb-nagyobb karcolódásoknak? Akkor az AGM okostelefon nagyszerű választás lehet. Az 5.99 hüvelykes kijelző Corning Gorilla üveggel van ellátva, ami nagy hatékonysággal áll ellen a külső mechanikai hatásoknak, akár ütésről, akár karcolódásról van szó.

A készülék dual SIM kialakítással bír, vagyis 2 kártya is belehelyezhető. A telefon fő- és szelfi kamerával is rendelkezik. A fotózás szerelmeseinek nagy segítség lehet a beépített autófókusz, sorozatfelvétel, digitális zoom, arcfelismerés, panoráma, időzítő beállítás. Az AGM okostelefon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen kezelhető, az Android 8.0 operációs rendszereknek köszönhetően.

Bár a kezelési útmutató angol nyelvű, az eszköz menüje magyar, ami nem igényel nyelvtudást. Az AGM okostelefonhoz a töltő adapter és az USB kábel mellett fülhallgató, OTG kábel, telefontartó, hátlapvédő tok és kijelzővédő is tartozik. Ha egy különösen strapabíró telefont keres, ez a készülék igazán remek döntés.

Print Friendly, PDF & Email