Újdonságokat tartogat a CSOK

Annyit lehet róla hallani, de mi is ez pontosan? Aki tisztában van ezzel, még az is találhat újdonságot a jelzalog.com weboldalon, hiszen a CSOK folyamatosan változik, más és más lehetőségekben részesülhet az, aki ezt a támogatást választja. Különféle lakáscélok megvalósítása miatt igényelhető a gyermekek után járó állami támogatás.

Ebbe beletartozik a lakásvásárlás, építés és a bővítés is, hogyha szükség lenne a közeljövőben például még egy gyerekszobára. Tehát mondhatni mindenki által igényelhető, akinek van, illetve születni fog gyermeke.

A CSOK támogatásban az egyedülálló szülők is részesülnek, illetve a várandós anyák, amennyiben a magzat már több mint 12 hetes. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy ahány bank, annyiféle feltétel, ezért az is váratlan akadályokba ütközhet, aki A-tól Z-ig tisztában van azzal, hogy mit jelent és kinek mikor jár a CSOK.

A jelzalog.com segít tisztán látni a dolgokat a könnyebb ügyintézés érdekében. A weboldalról, többek között azt is meg lehet tudni, hogy mik az idei év újdonságai a CSOK témában.

Print Friendly, PDF & Email