Széleskörűen felhasználható gurulós állványok

Amennyiben gyakran végez építési munkálatokat nagy belmagasságú belső terekben, legyen szó mennyezetről vagy oldalfalról, a megfelelő, rugalmas állványozási lehetőség elengedhetetlen feltétele a kivitelezésnek.

Ebben nyújt segítséget az általunk kínált multifunkcionális és professzionális gurulós állványok rendszere. Igényes, gyors és biztonságos megoldás minden kivitelezőnek, legyen szó nagyobb vállalatról vagy kisvállalkozásról. Számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos állványrendszerekkel szemben.

Anyaga erős alumíniumötvözet, lépcsői bordázott megoldással vannak kialakítva a balesetveszély megelőzésének érdekében. A görgők egyetlen lábmozdulattal könnyen fékezhetőek, így biztosítva a stabil munkavégzés alapjait.

Rövid idő alatt szét- és összeszerelhető, felállításuk nem igényel különleges szaktudást. A gurulós állványok felhasználhatósága rendkívül széleskörű, használatának egyedüli korlátját az egyenlőtlen terepviszonyok képezik. Maximális kihasználhatóság mellett, modern megoldás a magasban végzett munkálatokhoz.

Print Friendly, PDF & Email