Optimális megoldást kínál a körbála etető

Az állattenyésztés olykor elég nehéz feladatokat állít elénk. Amennyiben szeretnénk megfelelni a kihívásoknak, akkor tegyük ezt meg nagyon egyszerűen úgy, hogy minőségi termékeket használunk fel erre a célra! Ami a takarmányozás problematikáját jelenti, a körbála etető sok problémától szabadít meg minket. Kialakításának hála, nagyon helytakarékos.

A hosszirányban elnyúló vajúkkal szemben, sokkal optimálisabb módon oldja meg az ételelosztást. A körbála etető összesen 12 állással rendelkezik. Minőségi alapanyagokból készül, ezért remekül bírja a terhelést. Nagyon masszív, 3 darabból összeszerelhető és a súlya eléri a 115 kilogrammot, ami elég nehéz ahhoz, hogy biztosan ne borítsák fel, mozdítsák el könnyedén a jószágok. Kiváló befektetés, amit érdemes kihasználni.

A barzoo.hu weboldalon további hasznos információkat találunk a körbála etető képességeiről, valamint jó áron megvásárolhatjuk. Ha most szeretnénk belekezdeni az állattartásba vagy csak modernizálni akarjuk a jelenlegi körülményeket, akkor ezzel a megoldással nagyon jól járunk.

Print Friendly, PDF & Email