Olcsó tárhely

Számos szolgáltató kínál olcsó, minőségi és gyors tárhely szolgáltatást leendő és új ügyfelei részére. Szervereik megbízhatósága garantálja, hogy heti és havi adatmentést végezzenek, ezzel biztosítva a weboldalak zavartalan működését. A szerződésben foglalt időszakra vállalnak pénz visszafizetési garanciát, így ha elégedetlenek vagyunk ügyfélként a nyújtott szolgáltatásokkal, akkor a befizetett összeg időarányos részét visszaigényelhetjük. A tárhelyen cpanel kontroll panel fut magyar nyelven, ennek köszönhetően nagyon gyorsan és könnyen elvégezhetőek a szükséges domain és tárhely beállítások.

Létezik olyan lehetőség is, ahol szinte mindenre vonatkozó segítséget kérhetünk a beállításokhoz. Ha mégis elakadunk, akkor az online ügyfélszolgálaton keresztül kaphatunk segítséget. A tárhelyszolgáltatók hírlevelükön keresztül friss információkkal látnak el bennünket akcióikról, kedvezményeikről.

Szolgáltatásaik közé tartozik még, hogy lehetőség van online tárhelyet és domain nevet rendelni, és az automata rendszer kitölti az űrlapot, az igénylőnek csak alá kell írnia azt. Ezzel jóval egyszerűbbé válik az adminisztráció folyamata.

Print Friendly, PDF & Email