Miben más egy felnőtteknek szóló hotel Egerben?

Magyarországon jelenleg csak négy olyan szálláshely van, amelyik kimondottan csak a felnőttekre koncentrál, és gyermekeket nem fogad. Ha még soha nem járt felnőtt hotelben, akkor az erlavilla.hu linkre kattintva megnézheti, hogy miben különböznek más szállodáktól.

Ez a koncepció hazánkban még kicsit idegen, hiszen sokan nem tudják megérteni, hogy mi a baj azzal, ha a gyermekek is vannak szállodában. Pedig nyugaton ez a meglátás, biznisz elv egyáltalán nem furcsa, sőt, igenis népszerű.

Természetesen itthon is van erre igény, hiszen sok felnőtt semmi mást sem szeretne egy laza hétvégén, mint zajtól és visítástól mentes pihenést. Például az Észak-Magyarország régióban két hotel is van, amely ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a gyerekmentes élethez.

Legyen szó a teljes pihenésről, a romantikus édes kettesről vagy a wellness részleg maximális kihasználásáról, az Erla Villa első osztályú opciót jelent mindenkinek. Ennek a szállodának a specialitása, érdekessége, hogy a felnőttbarát luxust kedvező áron garantálja.

Ezért azok, akik a lehető legjobban ki akarják használni ezt az opciót, nem kell egy fél vagy egész fizetést kiadjanak. Az Erla Villa egy olyan csodás hely, ami kellőképpen szeparált, megfelelően intim és maximálisan támogatja az elvonulást, egymásra hangolódást és mindent, ami a relaxálásról szól.

A 14 lakosztállyal büszkélkedő hotelt dizájnos enteriőr és prémium életérzés teszi még ellenállhatatlanabbá. Itt kipróbálható a wellness részleg is, ahol a gyerkőcök futkorászásától, kiabálásától és hisztijétől nem kell tartani.

Aki már érezte magát csalódottnak azért, mert kibérelt egy hétvégére egy szuper kis szobát egy hotelben, de amikor pihenni akart, nem tudott, mert a szomszédban a gyermekek hangosak voltak, az végre rátalált a tökéletes helyre.

Itt az étteremben, a szobában és a medence mellett is biztosított a meghittség és nyugodtság. Az ember tehát a párjával lazán romantikázhat, hiszen senki sem fogja zavarni. Rengetegen örülnek annak, hogy az Erla Villa ezt a koncepciót felvállalta és büszkén tartja magát hozzá, immár több éve.

Print Friendly, PDF & Email