Márvány bevonatos serpenyő kezdőknek és haladóknak
Kezdő és haladó szakácsok sem szeretnek órákat tölteni a mosogatással. A most kapható márvány bevonatos edénykészlet úgy lett megtervezve, hogy megoldja ezt a folyton visszatérő problémát. Az ételek elkészítése ma már az alapfeladatok közé tartozik, azonban nem mindenki szereti.
Bár régen elfogadott volt, hogy a nők a konyhában tartózkodtak, ma már a legtöbben ugyanúgy dolgoznak és csak kevés idejük marad otthon, amit más ellátandó feladatokkal is meg kell osztaniuk.
Miközben néhány étel akár félóra alatt is elkészíthető, de közben nem szabad megfeledkezni a mosogatásról sem. Vannak olyan edények, amelyekre annyira ráragad az étel, hogy hosszú órákon keresztül vízben kell állnia.
Ezek általában hamarabb megégnek és előbb vagy utóbb a kukában fognak landolni. Ezzel szemben, a márvány bevonatos edénykészlet darabjain nem fogjuk megégetni a finomságokat és akár néhány csepp tisztítószerrel is eltörölgethetjük. Fontos, hogy soha ne használjuk maró és súrolószereket, így akár hosszú éveken keresztül is használhatjuk azokat.