Kompressziós harisnya a narancsbőr ellen

Egyáltalán nem esztétikus látvány a narancsbőr, ezért mindenki úgy védekezik ellene, ahogyan a legjobbnak tartja. Igen népszerű a kompressziós harisnya, ami nemcsak láb- és csípőformáló, hanem narancsbőrt megelőző hatással is fel van ruházva.

A gabriellaharisnya.hu webshopban kapható Relax 20 DEN-es kompressziós harisnya például rendelkezik a felsorolt tulajdonságokkal, illetve segít a láb izmainak megakadályozni a vérerek kitágulását, mert a szövése a láb alsó részénél a legerősebb, majd felfelé egyre gyengül.

Ebben a nagyon elegáns kivitelben ötvöződnek az alakformáló és a kompressziós harisnya előnyei. Azoknak a hölgyeknek ajánlott ez a termék, akik sokat ülnek vagy állnak egy helyben és szenvednek az inaktivitásból eredő lábdagadástól vagy visszerektől.

Aloe vera kivonattal rendelkezik ez a kompressziós harisnya, ami azért jó, mert megszünteti az esetleges viszketést az érzékeny bőrűeknél. Nadrág- és orrerősítéssel van ellátva, így tartósabb. Több színben kapható, így biztosan Ön is megtalálja a kedvére valót.

Print Friendly, PDF & Email