Kiváló választás a vegyszermentes szappan

A túlzsírozással készülő natúrtermékek hatékonyan tisztítanak és az ápoló olajok jóvoltából tápanyaggal töltik fel a száraz, fakó és tónustalan bőrt. A friss kecsketejből készült szappan elősegíti a bőrregenerálódást és megoldást nyújt az ekcéma kezelésében is.

A felhám öngyógyuló képességének támogatása mellett, a vegyszermentes portéka megoldást nyújt a pattanások, a gyulladt bőr és a hajmosás alkalmával is.

Ha legszívesebben ki sem mozdulna az otthona biztonságából, amikor az arca zsíros és pattanásokkal teli külsőt mutat, akkor érdemes kipróbálni az antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bíró natúr szappan használatát. Összetevői között a friss kecsketej mellett, megemlíthető az olíva olaj és a különleges hidratálást nyújtó shea vaj is.

Az ásványi anyagokban és flavonoidokban gazdag termék nyugtatja a kiszáradt bőrt. A hajmosásra és a fejbőr tisztán tartására is optimális választás, ráadásul erősíti a hajhagymákat. A természetes anyagokból előállított szappan elősegíti a sebek összehúzódását és lerövidíti a gyógyulásuk időtartamát.

Print Friendly, PDF & Email