Hajspray a nyári időszakra

A hajápolásra nyáron is kiemelt figyelmet kell fordítani, mert az erős napsugarak nemcsak a bőrben tehetnek kárt, hanem a frizuránkban is. Hasznos lehet például a mélytápláló hajspray használata, mert a napfény és az UV sugárzás nemcsak a hajszálak színét szívhatják ki, hanem a benne lévő tápanyagokat és nedvességet is.

Továbbá arra is érdemes odafigyelni, hogy például a dúsításra, színezésre használt hajspray ne tartalmazzon olyan anyagokat, ami a Nap sugarainak a hatására roncsolnák a tincseket.

Ez úgy kerülhető el a legkönnyebben, ha nívós helyről vásárol, illetve minőségi termékeket, hiszen ezek alapból csak olyan összetevőkből készülnek, amelyek külső hatásokra sem fognak kárt tenni a hajkoronánkban.

Többek között a brelilshop.hu kínálatában szereplő hajspray változatok nyugodtan használhatóak nyáron is, illetve találhatunk közöttük olyat, aminek az alkalmazása kimondottan előnyös lehet ebben az időszakban. Látogasson el Ön is ebbe a webáruházba és vigyázzon a fürtjeire minőségi, olasz készítmények segítségével!

Print Friendly, PDF & Email