Bagmaster hátizsák beszerzése iskolakezdésre

Az iskolásoknak rengeteg mindent magukkal kell cipeljenek mindennap a suliba, ezért szükséges egy remek hátizsák. Kiváló minőségű a Bagmaster hátizsák, ami kapható a taskagaleria.hu webáruházban.

Például megtalálható a gazdag kínálatban a Theory Bagmaster hátizsák, ami 5. osztálytól ajánlott. Kék, fekete, szürke színkombináció jellemzi, tehát igazából fiúknak javasolt. Szuper könnyű modell, ami sok praktikus zsebbel van ellátva.

A fő rekesze megfelel az A/4 méretnek, belül mindkét oldalon merevítésre szolgáló kihajtható fixálók találhatóak meg benne. Oldalain kulacstartó zseb is van, a hátrésze pedig ergonomikus kialakítású. A vállpántok állíthatóak, tehát kényelmesen hordható. A biztonság, a láthatóság érdekében az első zsebén fényvisszaverő csík található.

Ez a Bagmaster hátizsák igazán megfelelő egy tinédzsernek és sok évig használhatja, mert rendkívül tartós anyagból, szakszerűen van elkészítve. Most, az iskolakezdés előtt, éppen ideális a beszerzése, ezért ne habozzon, hanem rendelje meg mielőbb!

Print Friendly, PDF & Email