A Xiaomi vezeték nélküli töltő bárhol használható

A vezeték nélküli töltők a hazai piacon is egyre aktívabb szereplők. A Xiaomi vezeték nélküli töltő túlzás nélkül az egyik legjobb a kategóriájában, ráadásul egyből több változatban is megjelent. A Xiaomi cég ugyanis a legújabb telefon modellje mellett, 3 új vezeték nélküli töltővel is előrukkolt.

Ezek pedig a vezeték nélküli gyorstöltő pad, az intelligens autós telefontartó és gyorstöltő és a szintén vezeték nélküli power bank. Mindhárom forradalmi eszköz lefedi az az összes töltési lehetőséget, hiszen a Xiaomi vezeték nélküli töltő bárhol használható, otthon, az irodában, az autóban vagy éppen kirándulás közben.

A gyorstöltő pad például QI szabvánnyal rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy szinte minden vezeték nélküli töltéssel rendelkező eszközzel kompatibilis. A Xiaomi vezeték nélküli töltő 20W teljesítményének köszönhetően, mindössze 90 perc alatt feltölti a Xiaomi 9-es telefont. Dizájnos külseje ráadásul a szemet is gyönyörködteti. Ez a remek eszköz kiváló áron megrendelhető a blitzwolf.shop webáruházból.

Print Friendly, PDF & Email