A munkaügyi mediátor megóvja a hírnevét

Sajnos a legtöbb vállalkozás életében előfordul az olyan, hogy a helyzet elmérgesedik két munkavállaló vagy rosszabb esetben a munkáltató és valamelyik munkavállalója között. Ilyenkor jelent alternatív megoldást a munkaügyi mediátor, aki a bíróság bevonása nélkül, békés úton képes megoldani bármilyen nézeteltérést.

Általában akkor szoktak hozzá fordulni a vállalkozások, amikor a vitát a végnél lévő személyzeti munkatárs már nem tudja megoldani, valamilyen okból kifolyólag. Ilyenkor azonban még nem szükséges a bírósághoz fordulni, hiszen az minden érintett félnek egy hosszú és drága procedúra, aminek hatására csak még jobban elmérgesedik a helyzet.

A munkaügyi mediátor azonban képes úgy megoldani a problémát, hogy mind a két fél nyertesen jöjjön ki a dologból és a hírnevükön se essen csorba. Mellette szól még, hogy rugalmas, teljes mértékben pártatlan és igen költséghatékony.

Ha szeretné megtudni, hogy milyen esetekben számíthat a munkaügyi mediátor segítségére, akkor mindenképpen kattintson a fenti linkre! Ha már kattintott, akkor bizonyára tudja, hogy nemcsak a vállalkozásoknak lehet hasznos az elérhetőség, hiszen a honlap mögött rejlő szakember egyben válási mediátor is, valamint még sok más területen lehet igényelni a szakértelmét.

Most azt gondolhatná, hogy egy házasság felbontása messze több érzelmi vonzattal jár, így nem lehet a kettőt egy lapon emlegetni. Ez minden kétséget kizáróan így is van, azonban a tárgyalási folyamat igen hasonló bármilyen más ügyhöz.

Ezen felül pedig, a válási mediátor hihetetlenül jó empatikus képességekkel rendelkezik, így fel van készülve a rendhagyó esetekre is. Hiszen egy válás során a cél az, hogy a felek jó kapcsolatot ápoljanak egymással az esemény után is. A jó válási mediátor közreműködésével pedig ez abszolút megvalósulhat.

Mind a vagyon megosztása, mind a gyermekek láthatása, mind pedig az egyéb ügyek jó kezekben vannak. Egy olyan ember kezében, akinek a célja, hogy mindenki elégedetten, a legkevesebb lelki sérülést átélve, boldogan távozzon.

Print Friendly, PDF & Email