A mezőgazdasági fólia előnyei a növénytermesztésben

A növénytermesztés elég nehéz feladat, ha figyelmetlenül és hozzá nem értő módon végezzük. A modern technika fejlődésével már megjelentek olyan új gépek és termékek, amelyekkel jelentősen megkönnyíthetjük a dolgunkat a talajmegmunkálás és a palántanevelés terén. A földeket rengeteg helyen kezdte el a mezőgazdasági fólia borítani, aminek megvan a gyakorlati haszna.

A sötét színű változatok megakadályozzák, hogy a napsugárzás közvetlen érje a földnek a felszínét, aminek eredményeképpen a gyomosodás egyszerűen kiküszöbölhető. Még a nedvesség visszatartásban is sokat segít, ami azt jelenti, hogy lecsökkenthető a locsolás mennyisége. A mezőgazdasági fólia áttetsző fajtáit pedig főként a sátrak építésére szokták alkalmazni.

Ezek el vannak látva külön ultraviola sugárzás elleni védelemmel, ami jelentősen kinyújtja az élettartamukat. A shop.zalapack.hu weboldalon tekercses kiszerelésben vagy tetszőleges mennyiségben rendelhető meg a mezőgazdasági fólia. Többféle szélességben lehet a miénk és éppen olyan hosszúságot szabnak le a cég munkatársi, amennyire szükségük van.

Print Friendly, PDF & Email