A Latte Art alapok otthon is kamatoztathatóak

Manapság már egyre több kávézóban és bárban adnak olyan kávét, aminek a habjában már-már művészinek nevezhető alkotások kapnak helyet. Azonban a Latte Art alapok viszonylag rövid idő alatt elsajátíthatóak, így otthon is bármikor kedveskedhet ilyesmivel a szeretteinek, ismerőseinek.

Gyakorlatilag 1 nap is elegendő a Latte Art alapok megtanulásához, amit három motívumon keresztül mutatnak be a szakik és ami alapján bármilyen más ábrát is el fog tudni készíteni otthon, némi gyakorlás révén.

Ehhez persze olyan színvonalas oktatásban kell részesülnie, mint amilyet a Barista Campus gyakorló barista oktatói biztosítanak, hiszen megfelelő útmutatás nélkül a Latte Art alapok sem tudnak kellően rögzülni.

Azonban, ha nemcsak elmondják, hogy mit, miként kellene csinálni, illetve nemcsak elméletben beszélnek a technikáról, hanem lépésenként bemutatják és eszközt is biztosítanak, hogy gyakorolhasson, akkor biztosan nem fog otthon sem gondot okozni a tanfolyamon szerzett ismeretek felidézése és kamatoztatása.

Print Friendly, PDF & Email