A Gildan póló munkaruha terén első osztályú

Egyre többen ismerik meg a Gildan márka termékeit. A kanadai-amerikai vállalat előszeretettel készít olyan ruházatot, ami megállja a helyét mind otthon, mind a sportban, mind pedig a munkahelyen.

A kényelmes, trendi Gildan póló munkaruha terén jelesre vizsgázik, hiszen nemcsak kényelmes és könnyed, hanem roppant tartós is. A Gildan póló munkaruha gépi hímzéssel logózható, ami számos vállalatnál, étteremnél, gyárnál vagy terepmunkánál is fontos szempont lehet a kifogástalan megjelenés szempontjából.

Anyaga rendszerint piké, ami valójában egy speciálisan szövött pamut, annak minden pozitívumával: jó nedvszívó, kellemesen szellős és könnyed, könnyen mosható és hamar szárad. Még azoknak is kiváló választás, akik nem szeretnek vasalni.

A Gildan póló munkaruha ugyanis kisimul a testen. További nagy előny, hogy többszöri mosás ellenére sem veszít a színéből, formájából. A Gildan márka első osztályú termékeket garantál a vásárlóinak. Honlapunkon sokféle modellből válogathat, nem beszélve a széles méret- és színválasztékról.

Print Friendly, PDF & Email