Parkolás repülőtér közelében, kedvező feltételekkel

Parkolás repülőtér közelében

Direkt a repülőtér parkolójában parkolni nem túl gazdaságos, sem idő, sem pedig pénz terén. A legtöbbször nagyon nehéz helyet találni, ezért még a szokásos egy óránál hamarabb is ki kell érkezni a helyszínre, hogy ne késse le a check-in utolsó perceit.

Továbbá, elég borsos árat kérnek az autó megőrzéséért, így ha napokig hagyja ott, az igencsak sokba kerülne. A parkolás repülőtér közelében sokkal előnyösebb lehet, főként, ha a vecsési F.A.P. parkolóház szolgáltatásait választja. Itt remek napi díjért cserébe kaphat fedett és szabadtéri helyet, mindkettőt őrzött területen.

Természetesen a csomagjaival nem kell gyalog átmennie a terminálig, mert a F.A.P. munkatársai át fogják szállítani egy kényelmes mikrobusz segítségével, így semmivel sem lesz kellemetlenebb a megérkezés, mintha saját autóval tenné ugyanezt. Sőt, visszafelé sem fog semmi hátrányt tapasztalni, mert ismét várni fogja a kisbusz, ami visszaviszi az autójához. Tehát a parkolás repülőtér közelében minden szempontból jó választás. Próbálja ki Ön is!

Print Friendly, PDF & Email