LOGICO Piccolo az óvodától a kisiskoláig

LOGICO Piccolo

A gyermekek készségeit már egészen pici kortól kezdve lehet fejleszteni. A LOGICO Piccolo elsősorban a kicsiknek szól, hiszen már a nagycsoportos korban el lehet kezdeni vele játszani. Ebben az esetben is a játékon van a hangsúly, hiszen ez a készség- és képességfejlesztő játék úgy támogatja a különböző területeket, hogy a gyermek észre sem veszi, hogy tanul.

Milyen területeket fejleszt ez a játék? Tulajdonképpen mindegyiket. A logikát, koncentrációt, türelmet, feladatmegoldást, tanulási készséget. A LOGICO Piccolo megerőltetés nélkül oktat, fejleszt, ez pedig nagyon lényeges, hiszen a gyermeket nem szabad terhelni ebben a korban a tanulással.

A játék viszont más, hiszen az jöhet egész nap, miközben észrevétlenül tanulnak egy kis nyelvtant, mateket, természettudományt. A LOGICO Piccolo abban is segít a kicsiknek, hogy az óvoda utáni iskolakezdés könnyedén és gördülékenyen történjen. A sikerélmény is hamar megjön, hiszen a kicsik gyorsan ráéreznek a játék ízére. Az okosjatek.hu webáruházban nagy választékban megvásárolható.

Print Friendly, PDF & Email