Kitűnő választás a fémvázas medence

Fémvázas medence

Mozduljunk ki bátran a nyári időszakban, mert van megoldás a tökéletes hűsölésre. A kellően nagy kertes otthonok udvarán, az elmúlt néhány évben egyre nagyobb számban jelennek meg a kisebb-nagyobb fémvázas medence típusok. Ezen termékek nagy előnye, hogy igény esetén a földbe is süllyeszthetőek és teljesen feltöltött állapotban, letakarva télisíthetők. Minimális gond van vele, ami inkább arra terjed ki, hogy milyen módon tartsuk folyamatosan tisztán a vizet.

A fémvázas medence könnyedén felállítható. Amint összeillesztettük a tartóelemeket, belekerül a fólia, amit a víz fog nekiszorítani a falnak. A vastag és ellenálló belső rész nehezen lyukad ki, így ettől nem kell tartanunk, de azért az elhelyezés során figyeljünk arra, hogy ne legyen semmilyen éles tárgy a környéken, valamint homokból készítsünk megfelelő ágyat.

Ha a fémvázas medence nem lesz belemélyesztve a talajba, akkor a külső részt bizonyos burkoló elemekkel fedhetjük le, a kellemes kinézet érdekében. A galvanizált acél nem rozsdásodik, a fokozott nedvesség hatására sem. Amikor kiválasztjuk a fémvázas medence végleges helyét, akkor figyeljünk oda, hogy az ne legyen túlságosan árnyékos, de állandóan napsütötte sem! Fektessünk figyelmet a kiegészítők beszerzésére és alkalmazására, amilyenek a vízszűrő és forgató elemek.

A fémvázas medence mellé vásároljunk egy kellően nagy takarófóliát is, amit mindig egyszerűen felhúzhatunk, amikor nincs használatban a házi strand. Ezzel jelentős mennyiségű vegyszert spórolunk meg és még a víz is meleg marad. Még nem késő megrendelni és felállítani, mert néhány hónapot bátran fürdőzhetünk benne. A fémvázas medence megéri az árát!

Print Friendly, PDF & Email