Kedvezményesen kapható Tefal grill serpenyő

A

Tefal grill serpenyő

Tefal termékekről valószínűleg mindenki tudja, hogy magas minőséget képviselnek, ez pedig mindig is így volt. Kiváló és nélkülözhetetlen háztartási eszköz a Tefal grill serpenyő, ebből minden háziasszony birtokában kell legyen legalább 1 darab. Most árleszállítással vásárolható meg a Tefal grill serpenyő az edenyshop.hu webáruházban, csupán 8990 Ft áron. 26×26 cm az átmérője és hosszantartó, tapadásmentes a felülete.

Thermo Spot technológia jelzi, hogy a serpenyő mikor éri el a megfelelő hőfokot a használatra, mivel ekkor teljesen pirossá válik. Ez a technológia abban is segít, hogy az eszköz elkerülje a túlmelegedést. A vásárló 24 hónap garanciával veheti meg a Tefal grill serpenyőt.

Viszont ahhoz, hogy ne veszítse el a garanciát, mindenképpen rendeltetésszerűen kell használni. Ezt a terméket Franciaországban gyártották. Bármilyen főzőfelületen biztonsággal használható. A megrendelése igazán egyszerű és gyors. Szerezze be Ön is minél hamarabb, mert nem fogja megbánni! Gazdag választékával várja a webáruház!

Print Friendly, PDF & Email