Mi népszerű a fiatalok körében?

A korosabb, éveikben előre haladottabb emberek közül sokan vannak, akik próbálnak haladni a korral, és ismerni annak vívmányait. Ehhez nézzünk egy rövid összefoglalást.
Bár kezdhetnénk a felsorolást az Xbox One és a PS4 legújabb verziójával is, de haladjunk csak szépen sorban.
A számítógép miután a rendes nagyszoba méretéből kezdett öszezsugorodni egészen kicsire, és laposra, gondolva itt a laptopra is, jöttek folyamatosan az újabb találmányok, fejlesztések.

Tovább:

A Flappy Bird jelenség

Flappy Bird letöltése

Hihetetlen sikerre tett szert a mobil platformokon a Flappy Bird játék, bár a program már jóval régebben elkészült mégis az utóbbi egy hónapban vált igazán népszerűvé. Maga a mobilos játék pofonegyszerű: korai Nintendós hangulat és Angry Birds figura effektus keresztezésével jött létre. Talán nem a koppintás volt a fejlesztő célja de az utánérzés teljesen egyértelmű. Minden bizonnyal nem volt szándékosság és másolás hiszen mindössze csak három nap alatt készült el a mobil alkalmazás, amellyel a fejlesztő naponta keresett tízmillió forint nagyságrendű összeget. Az is valószínű, hogy nem elsősorban a pénzkereset volt a cél, hiszen a vietnámi programozó a sikert követően pár héttel el is távolította a játékot, mind az Apple store mind pedig a Google Play online internetes áruházakból.

Mi a játék trükkje? Igazából semmi, hiszen tucatszámra készülnek megszólalásig hasonló ügyességi játékok mindenféle platformra így az internetre is.

Tovább:

Legends of League játék

League Legends játék

Egy online böngészős játék, amely kicsit más mint a többi, ugyanis a League Of Legendsben nem kell farmot építened, nem arról szól, hogy időnként ránézel hogyan áll a hősöd. Itt egy teljesen más virtuális világba csöppensz. Egyszerre több karaktert is fejleszthetsz és mindig jönnek új, jó vagy gonosz kinézető főhősök, akikkel újabb és újabb küldetéseket vezérelhetsz le. Itt nem csak magaddal versenyezhetsz, hanem több millió játékossal a Világ bármely pontjáról. Csodálatos grafika minden nap más élmény vár Téged a LOL-ban. Egy játék, amely folyamatosan frissül, hogy minden egyes nap más és más kaland vár Téged ebben a nagyszerű alapvetően ingyenes online szerepjátékban. Eddig csupa jó és pozitív dolgot írtunk erről a játékról. De van-e egyáltalán negatív kritika a játékkal kapcsolatban? A gamerek számára biztosan nem igazán létezik ilyen, hiszen a játékosok száma napról napra növekszik. A kritikusok odáig vannak a játékért és még egyetlen speciális játékmagazinban vagy játékos hírportálon sem jelent meg semmilyen negatív hangvétel a játékkal kapcsolatosan.
Akkor tehát minden rendben van a League of Legends játékkal?

Tovább:

Már előrendelhető az Xbox One

A Microsoft új játékkonzola az Xbox One már előrendelhető a hivatalos kereskedőknél. Az új konzol újításai között a leginkább említésre méltóak az új kinect szenzor, a 8 magos CPU, Blu-Ray lejátszó, a megújult Xbox live és az 500 gb-s merevlemez.

Xbox_one_kinect

A kinect szenzor ezúttal sokkal érzékenyebb lett, komplexebben figyeli a mozdulatainkat, de még a szívverésünket is érzékeli. Nagy pozitívum, hogy a konzolba építve kapjuk az új kinect-et így nem kell annak a külön rögzítésével bajlódnunk. Az új kinect-hez kapcsolódik a beépített hangvezérlés is, amely gyorsabb kezelést tesz lehetővé.

Tovább:

Széles gyerekjáték készlet

gyerekjáték

gyerekjáték

Játékok vásárlása az egyik legnépszerűbb játékbolt polcairól. Internetes weboldalunkon kényelmesen lehet nézelődni. Legújabb játékainkat kicsik és nagyok is szívesen fogják forgatni. A Didi Dotter tojás futam igazi tavaszi, húsvétos társasjáték, ahol a kézügyességen nagyon sok múlik. A beszélő póni a kislányok kedvence lesz, hiszen nemcsak színeivel hódít, hanem csillogó szárnyaival is. Az üzletünk gyerekjáték készlete széles, rengeteg nagyszerű társasjáték közül is lehet válogatni. A legújabb a Legendák, sárkányok és kalandok – Andor legendái. Vannak olyan gyermekek, akik inkább rajzolnak, színeznek, nekik a Crayola üvegfestő zsírkréta csomaggal kedveskedünk.

Tovább:

Klasszikus Máriós játékok

Máriós játékok

Márió játékok

Miért éppen a Máriós játékokat ajánljuk neked? Mert a Nintendo gyár már több, mint 124 éve létezik, igaz eredetileg az ezernyolcszázas évek végén nem számítógépes játékokat gyártottak, hanem a Jamaucsi Fuszadzsiro által alapított japán cég elsősorban kézzel készített kártyák gyártására állt rá, de foglalkoztak később szállodaüzemeltetéssel és taxi szolgáltatással is. Mára pedig a Nintendo a számítógépes játékok a videó-játékok piacának egyik legrégebbi, máig fennmaradt nagy gyártó cég egyike, mellette szinte csak a Microsoft és a Sony tudott a 2010-es évekre fennmaradni. Ez nem véletlen, hiszen a Nintendo mind a GameCube, mind pedig a Wii konzolokkal forradalmi újításokat vezetett be és sok esetben a többi gyártó csak követni tudta ezt. Aki azonban nem rendelkezik ilyen konzollal otthon azoknak sem kell csüggedni, hiszen ezek a játékok bár sok esetben butított formában, de jelen vannak az online például a flashjátékok világában is. Ráadásul ilyen formában teljesen ingyenesen érhetők el ezek a remek játékok,

Tovább:

Motor játékok a legjobbak egy helyen

motoros

motorok

Sokan sokféle játékkal játszanak ki-ki érdeklődése szerint választ valamilyen online játékot, a száguldás szerelmesei nagy valószínűséggel nem hagyják ki a motoros játékokat. Ez a kategória azonban sok fiatalt és az idősebb korosztályt is egyaránt vonzza. Talán a szabadság vágy miatt, amelyet két keréken szabadon lobogó hajjal lehet leginkább átélni egy hegyi szerpentines úton. Ehhez még csak száguldozni sem kell hiszen a motorozás nem feltétlenül a sebességről szól. Nem a veszélyes motoros műfajokról, nem az autók közötti cikázásról. Persze meg van a motornak az az előnye, hogy dugóban sokkal könnyebb előbbre jutni, mint más négykerekű járművel. Ez gyakran konfliktus helyzeteket is eredményez az autósok és a motorosok között. Talán jobban kellene figyelni egymásra és akkor a tavasszal megnövekvő számú motoros balesetek száma is mérsékelhető. Aki azonban szeretné átélni biztonságosan a motorozás élményét, annak leginkább virtuális lehetőségek adódnak erre.

Tovább:

Lego – Az örökzöld klasszikus

Lego játékok

A Lego történetének kezdete az 1930-as évekre tehető, amikor is Ole Kirk Christiansen megnyitotta asztalosműhelyét Dánia egy kis falujában, Billundban. Eleinte fajátékokat gyártottak, majd 1947-től kezdve áttértek a műanyag építőkockákra. Kezdetben a siker elmaradt, egyrészt azért, mert a vásárlók nem bíztak a műanyag játékokban, másrészt az építőelemek nehezen voltak egymásba illeszthetők. A Lego végleges, ma ismert formáját 1958-ban nyerte el, amikor is a problémás részeket felülvizsgálták, és a szigorú minőségi követelményeknek megfelelően újratervezték a játékokat. Így már a vásárlók is elégedettek lehettek, nem lehetett panasz a Lego játékokra. Ettől kezdve a Lego elindult világhódító útjára, népszerűsége 50 év múltán is töretlen. Gyerekek milliói, nagyapák, apák, unokák legóztak/ legóznak világszerte mind a mai napig.

A Lego játékok sikerének több összetevője van. Az egyik a kiváló minőség és biztonság: a játékok nem törnek, repedeznek, akár több generációt is kiszolgálnak, emellett, a gyerekek korának megfelelőn lettek kialakítva, vagyis a kicsik sem tudják lenyelni az elemeket. A másik ok, amiért ilyen sok rajongója van ezeknek a kis építőkockáknak, az az, hogy a Lego forradalmasította a játszást, egy teljesen új dimenziót nyitott meg a gyerekek előtt. Hiszen a Lego-val nem egy kész játékot kapnak, hanem az eszük és a fantáziájuk segítségével kell megalkotni a dobozban rejlő szerkezetek. Míg játszanak, fejlődik a kézügyességük, a térlátásuk, arról nem is beszélve, hogy az önbizalmukat is növelik az összerakott játékok, hiszen egy-egy feladat megoldása óriási sikerélményt jelent. A Lego játékok olyan egydülálló értéket képviselnek, amely nem sok játékról mondható el.

Webáruházunk ezen készségfejlesztő játékok népszerűsítésében vállalt szerepet. Nálunk a teljes Lego kínálat megtalálható, a Duplo-tól a Technic-ig minden korosztálynak kínálunk játékokat. Nagyon kedveltek a Lego társasjátékok is, mivel remek alkalmat biztosítanak arra, hogy szülő és gyerek együtt töltsön el egy kis időt. Bármelyik Lego játékra essen is a választása, azt a hagyományos bolti árnál kedvezőbben vásárolhatja meg nálunk. A rendelés leadása  csak néhány pillanat, az összeállított csomagot pedig futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. Válassza a Lego termékeit, hogy gyermeke megismerkedhessen az tartalmas, élménydús játszás fogalmával.

Tovább:

Family Barn farmos játék

Family Barn farmos

Family Barn

A közösségi játékok korát éljük se szeri se száma a jobbnál jobb farmos játékoknak. Gondoljunk csak az egész FaceBook közösségét meghódító Farmville-re vagy a Farm Frenzy sorozatra, amely játékokkal naponta rengeteg ember játszik szerte a világba. A Family Barn játékot német fejlesztők készítették és először ez is csak közösségi oldalakon volt elérhető. Ennek meg volt az az előnye, hogy sok-sok emberhez el tudott jutni de egyben meg volt az a kockázata is, hogy amennyiben valaki a munkahelyen vagy az iskolában játszott a játékkal, akkor arról hamar értesült a főnöke is. Ennek most vége, hiszen a játék készítői elérhetővé tették a játékot más oldalakon is így, mostantól bárki diszkréten játszhat vele, anélkül, hogy felhívná rá például munkaidőben a főnöke figyelmét. Érdemes tehát rákeresni a játék nevére a Google keresőben és más oldalon játszani nem pedig az amúgy is vírus módjára működő egyre ellenszenvesebb Facebook közösségi oldalon. Mert bizony a farmos játékok sok időre le tudják kötni az emberek és a játékosok figyelmét. De talán nem is olyan nagy baj ez, hiszen az ilyen stílusú közösségi játékok a kombinatorikai és a logikai képességet is fejlesztik.

Tovább:

Tanácsok, hogy mi mindenre figyelj pókerezéskor

A legegyszerűbb pénzszerzési forrásnak az emberek a szerencsejátékokat tartják. Arra bízzák életüket, hogy egy véletlen műve elősegíti azt, hogy nagyobb anyagi támogatásra szert tegyenek. Azonban a szerencse forgandó, a szerencse nem megfogható dolog, nem tudjuk befolyásolni. Nekünk kell tennünk azért, hogy a pókerezésben megnöveljük a nyerési esélyeinket.

Tovább:

Mi a titka azoknak, akik legtöbbször nyernek az online fogadásokon?

A BetClic honlapja minden sportkedvelőt nagy szeretettel vár, mert nem csak a legfrissebb sporthírekkel tud neked szolgálni, hanem olyan tippekkel is vár, amelyekről az online fogadók más honlapokon csak álmodozhatnak, de nálunk ez az álom beteljesülésre talál! Igaz, hogy leginkább a foci terén szoktak nálunk fogadásokat tenni, hiszen országunk nagy része igen csak nagy előnyben részesíti ezt a sportágat, és mivel ilyen nagy a nézettsége, ezért mi mindig közvetítjük neked a legfrissebb újdonságokat, hogy ha új fogadásban szeretnél részt venni, akkor mindig tudj mérlegelni, és helyesen dönteni.

Tovább:

Öltözetős játékok a Világ minden tájáról

Szeretnél divattervező vagy stylist lenni? Ez manapság egy igencsak jól fizető szakma, hiszen akár megnézel egy valóságshowt egy tehetségkutatót akkor ott bizony a megjelenésnek és a stylistnak komoly szerepe van. Az apró fogásokat akár saját magad is el tudod sajátítani például a legjobb ingyenesen játszható öltöztetős játékok segítségével, ahol akár hírességeken: Lady Gagán, Selena Gomezen vagy éppen Beyoncen is gyakorolhatsz. Akkor is érdemes felkeresned ezt az ingyenes játékokat gyűjtő oldalt, ha pusztán sminkesnek vagy éppen fodrásznak, netán manikűrösnek vagy pedikűrösnek készülsz. Bár meg kell hagyni, itt ezen az oldalon inkább öltöztetős jellegű játékokat találsz, de azért sokat tanulhatsz egyéb szakmák mesterségeiből is. Szóval egy olyan oldal, ahol leendő divattervező lányok és fiúk elsajátíthatják a szakma rejtélyeit mindenféle negatív következmény nélkül. A divat világa ma már komoly szakmának számít szerte Európában és Amerikában egyaránt. A divat fővárosának már nem lehet egy várost kiemelni hiszen más-más tervezők vannak otthon Párizsban, New Yorkban, Londonban, Milánóban, Rómában egyaránt. Különböző divatstílusok váltják egymást sokszor visszanyúlva a múltba egykor elfelejtett ruhaköltemények újjáélednek. Így rengeteg a választás egy divattervező és egy stylist előtt egyaránt. Szerencsére így van ez az öltöztetős játékok esetében is, ugyanis ezen az oldalon szinte az összes hírességet megtalálod és fel is öltöztetheted őket.

Tovább:

Ingyen madzsong játékok

Egy játékoldal a mahjong játékok szerelmeseinek. A kínai eredetű táblás játék, amelyet szokás kínai dominónak is nevezni a középkori kora kínai császárságban terjedt el. Sokáig csak a kiváltságosak játéka volt ez a táblás játék, amely 1912 után indult el a világhódító útjára. Mára akár naponta is több millió ember játszik ezzel a logikai játékkal és elmondható az is, hogy manapság a logikai játékok között az egyik legnépszerűbb ilyen. A játék lényege pedig az, hogy kettesével kell levenni a tábláról azokat az elemeket, amelyeket másik nem takar el. Eredetileg a játékot egyszerre négy személy is játszhatta, az interneten elterjedt verziókat azonban egyedül is lehet játszani online módon az interneten keresztül. A mahjong játékoknak többféle nehézségi szintje is van ez az ábrától és az elemek számától is függ. Sok olyan online játék is található az interneten, ahol naponta változnak az ábrák így minden egyes nap más és más logikai fejtörő vár rád.

Tovább:

Online rulett – tanulj meg ésszel játszani!

Az online rulett egy olyan szerencsejáték, amelyet lehet kicsiben és nagyban egyaránt játszani, és ugyanez vonatkozik a nyereségre is, amely lehet nagy, de iszonyúan kevés is, ha nem vagy észnél és elfog a nyerés láza. Ez utóbbinak következtében nem a nyerés, hanem a vesztés az esélyesebb, és minnél többet veszítesz, annál több harag és düh gyűl fel benned, amitől a helyzet csak rosszabbá válik!

Ilyen esetekben azt ajánljuk hagyd is abba a játékot, mert egy meggondolatlan pillanatban képes lehetsz egy kisebb vagyont is elveszíteni, amiért jobban fogsz saját magadra haragudni idővel, hiszen nem egy játszmét vesztesz el itt csupán, hanem nagyon sok pénzt is, amire lehet valójában pont szükség lett volna!

Tovább:

A kaszinó játékok színes világa

 Sokan tudják, hogy a kaszinó játékok nagyon veszélyesek is lehetnek, hiszen ha abba valaki nagyon beleéli magát és elkezd nagy pénzekben játszani, akkor nagyokat is bukhat.

De aki azt ésszel játssza az igen is nagy örömét leli benne, hiszen egy olyan területről van szó, ahonnan az adrenalin sosem hiányzik és mindig történik valami izgalmas. Nem kell messzire menned ahhoz, hogy ebben Neked is részed lehessen, hiszen oldalunktól pont ezt fogod megkapni.

A legváltozatosabb kaszinó játékok világába kóstolhatsz bele, hiszen nálunk a rulett, black jack vagy éppen a vip black jack játékok alap kínálatnak számítanak.

Tovább:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás