Itthon mérsékeltebb a Greffe de cheveux ára

A modern technológiának köszönhetően, a hajbeültetés manapság már egy hétköznapi dolognak mondható. A Nyugat-Európában igen tekintélyes kiadásokkal jár a Greffe de cheveux, viszont a Magyarországon praktizáló szakorvosok fizetése legalább 50 százalékkal alacsonyabb, mint a franciaországi klinika esetében.

Ehhez képest, a műszaki fejlettség, a szaktudás és a beavatkozás minősége ugyanolyan jó, ez pedig látszik a sokéves eredményeken is.

A magyar specialisták felkészültsége bámulatos, ezért egyik leendő páciensnek sem kell megriadnia attól, hogy esetleg ne sikerülne tökéletesen a Greffe de cheveux. Immáron több, mint egy évtizede működik sikeresen a szakrendelő. A rengeteg elégedett ügyfél a bizonyíték arra, hogy mennyire hatásosak ezek a rutinműtétek.

A klinika a haj implantátumokra 10 év garanciát is vállal, viszont ez csakis akkor érvényesíthető, ha a páciens részt vesz a kötelező ellenőrzéseken. A Greffe de cheveux kontrollok alkalmával, elegendő a hajkoronáról készült fotókat is beküldeni, a személyes megjelenés nem szempont.

Print Friendly, PDF & Email