Itt elfogadható a tequila ár

Tequila ár

Amikor valaki Mexikóra gondol, akkor számtalan minden eszébe jut, többek között a sok fenséges, igen csípős kaja, a nagyon tempós zene és persze a tequila is. Mivel számtalan hazai webboltban a tequila ár kedvező, akárcsak az idrinks.hu boltban, ezért megéri megkóstolni a valóban sajátos ízzel bíró nedűt. Ez egy igazán speciális mexikói égetett szesz.

Kék agávé cukorban gazdag tövéből erjesztik és párolják, általában egyéb termények hozzáadásával. Gyakran azért adnak még hozzá egyéb összetevőket, hogy egy még speciálisabb ízzel bíró ital születhessen. Mondani sem kell, hogy a közép-amerikai ország nemzeti itala ez, amelyiket szívesen fogyasztják ünnepnapokkor és számtalan neves eseménykor az emberek.

A szesz a nevét a származási helyéről, a Jalisco állambeli Tequila településről kapta. Az ital alkoholtartalma általában 38-40%, de 35–55% közt gyártható. Mivel a tequila ár a fent említett áruházban alacsony, ezért aki szeretné megkóstolni, nyugodtan rendelhet innen, mert a lehető leghamarabb kiszállítják a termékeket.

Print Friendly, PDF & Email