Hasznos hírek tőlem mindenkinek

hirbe_bekes_megyei_hirekA hírek mindig fontos szerepet játszanak a mindennapi életünkben, hiszen ha nem figyelünk oda rájuk, nem lehetünk naprakészek, felkészültek, vagy nem szólhatunk hozzá a minket és környezetünket érintő témákhoz. Manapság már újságot sem kell vennünk, hiszen számos online hírportálon informálódhatunk a saját kényelmes kis székünkből. Nem csak hogy informálódhatunk, de hozzá is szólhatunk a témákhoz, megoszthatjuk véleményünket, tapasztalatainkat, információinkat, de kivehetjük a részünk a cikkek megírásában is.

Az online hírportáloknak köszönhetően mára már bárkiből lehet újságíró. Bizony vannak olyan helyzetek, témák, amelyek indokolttá teszik, hogy véleményünket kifejezzük, amelyre az internet remek lehetőségként nyilvánul meg. Létezik egy Békés megyei hírportál, ahol szabadon lehet híreket beküldeni, megosztani a többi olvasóval. A hírportál a következő területeket fedi le: Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szeghalom, Mezőkovácsháza, Gyomaendrőd, Békés, Sarkad, és Szarvas.
Az oldalon nem csak híreket, hanem öt napos időjárást, játékokat, térképet és a helyi szolgáltatók katalógusát is meg lehet találni, mind e mellett regionális apróhirdetéseket lehet böngészni és természetesen közölni is teljesen ingyen. Az honlapon regisztrálni is lehet, ezt követően be is léphet a saját oldalára.
Érdemes rákeresni a hirbe.hu hírportálra, hiszen a sok hasznos, és érdekes témájú Békés megyei hír mellett, játszhat, értesülhet az időjárásról, megtekintheti a helyi cégek katalógusait, sőt apróhirdetést is feladhat. Próbálja ki milyen újságírónak lenni és küldje be saját híreit a hirbe.hu oldalra, és ossza meg barátai körében, hogy mások is hozzászólhassanak a témához.

 

http://hirbe.hu/

Print Friendly, PDF & Email