A hajnövesztő sampon évszázadok óta ismert

Hajnövesztő sampon

A hajhullás számos betegség előjele és következménye is lehet. Főleg a férfiak körébe jellemző, hogy az idő múlásával elkezd hullani a hajuk és néhány év alatt, akár teljesen megkopaszodnak. Pedig létezik hajnövesztő sampon, ami visszafordíthatja a negatív folyamatokat. A gyógyszertárakban és drogériákban számos hajápolási és hajnövesztő szer kapható, amelyek megfelelő vitamin és ásványi anyag összetételüknek köszönhetően, serkentik a hajnövekedést, valamint stimulálják a hajhagymákat az újabb hajszálak növesztésére.

A hajnövesztő sampon hosszú évtizedek óta része a házi praktikáknak. Régen a ricinus olajt tartották kiváló szernek a hajnövesztés terén, amit olívaolajjal keverve, néhány órán át a fejbőrön hagyva kifejtette a jótékony hatását. A hajnövesztő sampon ma már sokkal kifinomultabb és gondosabb összetételének köszönhetően, még hatékonyabban fejti ki a hatását, hiszen orvosi ellenőrzés alatt lett kifejlesztve, a legoptimálisabb hatóanyag tartalommal.

Természetesen előfordulnak esetek, amikor sajnos nem hat a szer, ilyenkor valamilyen megbetegedés áll a háttérben, illetve meglévő betegség kezelésének velejárója is lehet a dolog mögött. A testünk épségéért felelős számos egyéb készítmény is elérhető a patikákban, drogériákban. A zúzódás krém kisebb sérülések kezelésére szánt, vény nélkül kapható, szintetikus hatóanyagú vagy gyógynövény kivonatokból lett összeállítva. A gyógynövény kivonatok évezredes hagyományokon és tapasztalaton alapuló ismertből származnak, amelyek hatékonyan működnek zúzódás krém gyanánt.

A célterületet bekenve, gyorsan elmulasztják a duzzanatot és csökkentik a gyulladás veszélyét, illetve hatékonyan szüntetik meg a vérömlenyeket. A bőr felszíni sérülését pedig fokozott hegesedéssel és fertőtlenítéssel igyekeznek gyorsabban helyrehozni. A szintetikus hatóanyagú zúzódás krém az orvoslásban jól ismert hatóanyagokkal ellátott szerek, mint például a Heparin, Diclofenac vagy Ibuprofen. Ezek használatával bármilyen sérülést gyorsan és hatékonyan lehet kezelni.

Print Friendly, PDF & Email