HACCP dokumentációA HACCP egy nemzetközileg elfogadott minőségbiztosítási rendszer, amely elsősorban az élelmiszerekkel foglalkozó vállalkozások (például éttermek, húsáruházak, zöldséges boltok és szinte minden olyan vállalkozás, amely valamilyen élelmiszerrel kapcsolatos tevékenységet végez) számára fontos szabályokat tartalmazó dokumentáció. Amelyet nem úgy kell elképzelni, hogy csak általános szabályokat tartalmazó leírása, ugyanis a HACCP dokumentáció lényege, hogy hozzáigazítja a cég, vállalkozás működését az élelmiszer biztonsági előírásokhoz. A Cégünknél dolgozó kollégák évtizedek óta foglalkozik élelmiszer biztonsággal így kellő tapasztalattal rendelkeznek egy-egy ilyen rendszer bevezetésében. Nálunk nem csak egy pecsétes dokumentáció születik, hanem valóban áttekintjük vállalkozása működését, amely során az élelmiszerekkel kapcsolatba lép, legyen szó étteremről, szállodáról, élelmiszerboltról, húsüzemről vagy húskereskedésről, netán zöldséges boltról mindegyiküknek szüksége van arra, hogy a legfontosabb élelmiszer biztonsági előírásoknak megfeleljenek. Mi elsősorban a cége tevékenységéhez illesztjük hozzá azokat a folyamatokat, amelyek segítségével bátran állhat a Hatóságok rendelkezésére egy-egy ellenőrzés során. Persze ha kell jelezzük azt is, hogy vállalkozása jelenlegi működése során, hol kell kisebb nagyobb módosításokat végrehajtani , hogy az ön vállalkozása által kezelt élelmiszerek mindig biztonságban legyenek. A HACCP dokumentációra szüksége lehet induló vállalkozásoknak valamint már HACCP dokumentációval rendelkező cégek számára is kínáljuk tevékenységünket! Nem csak azért, hogy megfeleljen a HACCP jogszabályainak, hanem, hogy a való életben is úgy kezelje az élelmiszereket, ahogy az egy minőségi vállalkozástól elvárható!

, ,