A Fossil női karórák sajátos sikertörténete

Fossil női karórák

Vitathatatlan, hogy ma már nincs is olyan komolyabb, sok terméket felmutató divatóra szaküzlet a világon, ahol ne lenne alapvető produktum a modernebb Fossil óra. A brand több éve már egyre nagyobb figyelmet fordít a hölgyekre, így a Fossil női karórák is rengeteg helyen megvehetőek, számtalan típusban. Azonban a népszerűség nem mindig volt adott, és a Fossil női karórák világhódító útja 1984-ben indult.

33 éve, az akkori igazgatónak annyira megtetszett a karórák importjának ötlete, hogy rögtön bele is vágott ebbe a tervbe. A szerzett 1500 karórát az igazgató hazavitte magával Dallasba, és itt nagy haszonnal adta el kiskereskedőknek. Ez volt a cég első nagy sikere, ami egyben megalapozta a jövőjét is. A Fossil női karórák és persze a férfi változatok is szerte a világban nagyon kedveltek.

A cég azóta még nagyobb figyelmet fordít a megjelenésre és az alkatrészek tökéletesítésére. Ennek az irányelvnek köszönhetően a vásárló egy olyan karórát kap, amelyik nagyon sokáig hibamentesen működik, esztétikailag páratlan és szinte mindenhez passzol.

Print Friendly, PDF & Email