Felfázás ellen hatásos a tőzegáfonya

Tőzegáfonya

A hideg napok véget értek egyelőre, de ez még nem jelenti azt, hogy a nyár és kora ősz megfázás mentes lesz. Elég lehet egy kis figyelmetlenség a forró időszakban, és máris lecsap a vírus, ami aztán húgyúti fertőzések kialakítója is lehet többek között. A felfázás ellen tőzegáfonyával érdemes felvenni a harcot.

Az interneten elég sok hasznos információ fellelhető erről a termékről és pozitív hatásairól. Többek között az, hogy a tőzegáfonya hólyaghurut és húgyúti panaszok ellen nyújt megfelelő védelmet. Azonban ha már kialakult a betegség, akkor is megéri a tőzegáfonyalé rendszeres fogyasztása, hiszen hatóanyagai révén segíti a tünetmentesebb lefolyást.

A bio tőzegáfonya hatására szervezetünkben egy hippursav nevű anyag termelődik, amelyik rendkívül erős antibakteriális hatással bír. Továbbá a tőzegáfonya ital olyan fitovegyületeket rejt magában, amelyek megakadályozzák, hogy a káros baktériumok elszaporodhassak. Ha már mindezt tudjuk, akkor nem marad más hátra, mint megrendelni a készítményt és kipróbálni azt!

Print Friendly, PDF & Email