A Bosoko ablaktörlő nem karcolja a szélvédőt

Bosoko ablaktörlő

Ha esik vagy havazik, de akkor is, ha rovarok vagy más szennyeződés teríti be a szélvédőt, valahogy tisztítani kell azt még menet közben is. A minőségi Bosoko ablaktörlő flexibilis lapátokkal rendelkezik, ami eltávolítja a koszt és a port is az üvegről.

Nem karcol és esőben is megállja a helyét. Az éle olyan anyagból lett kialakítva, amely a hideg téli napokon sem merevedik meg és a jég sem telepedhet rá. Szélsőséges körülmények között is jól teljesít a Bosoko ablaktörlő. Hogyha hagyja elhasználódni ezt a fontos eszközt, akkor szembe kell néznie szép lassan a kellemetlen következményekkel. Az pedig elég bosszantó, sőt, veszélyes,, ha nem látunk ki rendesen a szélvédőn és nincs is semmi, ami lehetővé tenné ezt a jármű megállítása nélkül. Ugyanakkor a rossz ablaktörlő kárt tehet a szélvédőben.

A Bosoko ablaktörlő használatával a közlekedés is biztonságosabb lesz, mert a szennyeződések eltávolításával sokkal jobb látásteret fog kapni az autóból kitekintve. Különböző méretekben kapható a Bosoko ablaktörlő, ezért lehet alkalmazni minden szélvédőtípusnál.

Print Friendly, PDF & Email