Adótancsadó tanfolyam gyorsan elvégezhető.

Adótancsadó tanfolyam

Az egyetem elvégzése után szerez egy szaktudást, viszont nem biztos, hogy elegendő ahhoz, hogy majd eltudjon helyezkedni a szakmájában. Ezért rengeteg tovább képző tanfolyam közül van lehetősége választani, hogy fejlessze szaktudását. A saját magunk képzés, amúgy is fontos a mai világban, mert nagyon nagy a verseny a munkaerő piacon. Az adótanácsadó tanfolyam ma nagyon népszerűnek számít Magyarországon, amely annak köszönheti népszerűségét, hogy igény van az adótanácsadásra.

Tovább:

Harc megy a kötelező biztosítás kötésekért!

Kötelező biztosítás

Mindegyik biztosításokkal foglalkozó társaság most novemberben hatalmas harcot folytat azért, hogy minél több ügyfelet szippantsanak el a másiktól. A verseny következtében letörtek a kötelező biztosítás árak, így a gépkocsi tulajdonok nagyon jó lehetőségek közül választhatnak. A kötelező biztosítás árcsökkenésnek két fő oka is van. Az egyik nagyon fontos tényező, hogy több profitja lett idén a biztosító társaságoknak, így megengedhetik maguknak, hogy kurtítsanak az árakon.

Tovább:

Kgfb törvény folyamatos változásban

Kgfb törvény

Folyamatos változás az életünk. Sajnos vagy szerencsére, de minden egyes dolog, ami körül vesz minket az változásban van. Nézzünk csak ki az ablakon, most süt a nap, de lehet, hogy mire ön ezt olvassa arra már éppen az eső fog esni, vagy két perc múlva újból a nap süt. A természetben is tehát ez a változás megtalálható és én most erről nem is szeretnék több példát behozni, hiszen mindenki nagyon jól tudja ezeket. A kgfb törvény is változik esetenként .  De mi emberek is létrehozunk változásokat, változtatunk, sokszor meg változásra kényszerülünk.

Tovább:

Kötelező biztosítás ahogy szeretnénk

Kötelező biztosítás

Az embereknek napjainkban nagyon sok lehetősége van, mindennel kapcsolatban. Mivel nagyon modern világban élünk mindet az emberek igényeinek vetnek alá. A kötelező biztosítás online lehetősége amely nagyon sok esetben segít az embereknek. Ez ugyanis egy könnyebbség, mert nem kell kilométereket utazgatnunk, vagy sorban állnunk. Nagyon sok esetben ugyanis az emberek nem biztosak abban, hogy minden adott feltétel megfelel számukra és nagyon sok esetben szeretnének változtatni nagyon sok dolgon annak érdekében,

Tovább:

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak az emberek számára a biztosítók az utasbiztosítás keretein belül?

Utasbiztosítás

Ma már egyre több ember megy el külföldre nyaralni, vagy esetleg meglátogatni a rokonait. Az ilyen utazások keretén belül fontos az, hogy mindenki kössön utasbiztosítást. Ennek a keretein belül, akármilyen baleset is ér minket könnyen megoldható az orvosi ellátás. Ha valaki nem rendelkezik a megfelelő biztosítással, akkor könnyen lehet, hogy nagyon sok pénzt kell fizetnie azért, hogy megkapja a szükséges szolgáltatást.

Tovább:

Utasbiztosítás külföldre utazás esetén elengedhetetlen, nem szabad mefeledkeznünk róla

Utasbiztosítás külföldre

Az utazás ma már nem csak a gazdagok kiváltsága, mert mindenkinek lehetősége van arra, hogy meghódítsa a világot akár a tőlünk legmesszebb eső pontját is. Nem is szabad veszni hagyni a lehetőségeket, mert ezek az igazi élmények amelyekre egész életünkben emlékezni fogunk. Azonban az utasbiztosítás külföldre utazásunk esetén mindennél fontosabb, hogy a hatalmas kaland ne alakuljon egyik pillanatról a másikra rémálommá.
Aki járt már hasonló cipőben csak az tudja, hogy még egy ellopott csomag is milyen galibát tud okozni egy idegen országban ahol nem is tudjuk megértetni magunk,

Tovább:

Minden ember számára vannak kötelező biztosítások

Kötelező biztosítások

Nagyon sok olyan dolog van napjainkban, amely minden egyes  ember számára kötelező. A kötelező biztosítások azonban nagyon jók minden ember számára. Azok  az emberek, akiknek van egy autójuk tudják azt, hogy mennyi  költsége van egy ilyen járműnek és mekkora költséggel jár egy baleset. Az emberek ezért minden esetben szeretnék,  hogy legyen egy olyan megoldás, amire számíthatnak egy-egy baleset esetén,  amikor akkora a kár, hogy nem tudja senki saját pénzből kifizetni.

Tovább:

Nem egyszerű a lakásbiztosítás kiválasztása, sok lehetőség áll a rendelkezésünkre

Lakásbiztosítás

Nagyon fontos, hogy minden pillanatban jól érezzük magunk az otthonunkban is, mert ha ezt nem tudjuk megvalósítani akkor bizony nem lesz nyugodt életünk sem. A lakásbiztosítás nagy segítség, mert olyan lehetőségeket kínál amelyek megvédenek egy igen komoly probléma esetén is. Természetesen mindenki arra törekszik, hogy ne történjenek komoly gondok,de sok esetben ezeket nem tudjuk kiszámítani, nem tudjuk megakadályozni.

Tovább:

Nyaralni is CASCO nélkül indulunk

CASCO

A megérdemelt pihenési, nyaralási célunkat legtöbb esetben autóval érjük el. A nyári szezonban több százezer autós indul útnak.

A 2011-es évben a statisztikák szerint, csak a nyári időszakban, mintegy négyezer autós szenvedett kárt külföldön, ebből mindössze 20 százalékuknak volt casco biztosítása. Azt kell mondanunk a casco hiánya leginkább a nyaralási időszakban mutatkozik. Ekkor az autósok nem ismerve a külföldi közlekedést, sokkal figyelmetlenebbek lesznek, és sokkal könnyebben okozhatnak balesetet.

Holott a biztosítók mindent megtesznek azért, hogy több alternatív megoldásból válasszunk, ha úgy tetszik csakis a nyaralásunk idejére kössünk casco biztosítást. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a cascóval minden el lenne intézve, emellett tisztában kell lennünk az adott ország kresz-szabályaival is. Egy azonban biztos, teljes biztonságot külföldön magyar autósként csakis a casco nyújthat.

Jelenleg közel 2,5 milliónyi autóra nem kötnek casco biztosítást, ennek kifejezetten anyagi okai vannak, létezik azonban egy rövid időre köthető határozott idejű casco biztosítás, amely a kockázatos külföldi utazásra ideális lehet.

Tovább:

Minden ami kötelező biztosítás egy helyen

Kötelező biztosításw

Egyre több fizetni valóval kell számolnunk, mert bizony a kötelező adók mellett még számtalan kötelezettségünk van. A kötelező biztosítás esetében sem mindegy, hogy mennyit is költünk erre, mert látnunk kell, hogy a határ tulajdonképpen a csillagos ég! Ön biztos abban, hogy a legolcsóbb biztosítást fizeti? Mert ha nem akkor bizony érdemes lenne kicsit érdeklődni, mert annak csak pozitív következményei lehetnek. Minden amit szeretne megtalálható egy helyen és ez csak egy kattintásra van öntől.

Tovább:

Minden esetben nagy segítség lehet a lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

A legjobb bebiztosítani magunkat a kellemetlenségek ellen, mivel így több veszélyes dolgot is elkerülhetünk. A lakásbiztosítás kötése minden esetben ajánlott és érdemes is. Nagyon sok kedvező ajánlattal találkozhat, nézzen szét az interneten és keresse meg azt az ajánlatot, amelyik önnek megfelel, de nem árt szakemberhez fordulni sem. A világháló sok esetben komoly segítséget jelent. Nagyon sok ember azt hiszi, hogy neki sohasem eshet baja és ezért nem is teszi meg a kellő intézkedéseket sem. A lakások bebíztosítása már nagyon sok embernek segített, ez úgymond az első lépés a biztonságosabb élet felé.

Tovább:

Hogyan spórolhatunk a KGFB megkötése során?

KGFB megkötése

A fiatal gépjármű tulajdonosok nincsenek mindig tisztában a spórolási lehetőségeikkel a biztosítások kapcsán, de ez ugyanígy elmondható az idősebb tulajdonosok kapcsán is. A két tábor közötti egyetlen kapocs az, hogy nem ismerik a különböző kalkulátorokat, melyek segítségével a KGFB körüli tájékozódás gyerekjáték. A fiatalabban azért nem ismerik ezt a szolgáltatást, mert még nem volt rá szükségük, az idősebbek meg egyértelműen azért,mert nem ismerik az internet adta lehetőségeket és sok esetben sajnos úgy gondolják, hogy erre nincs is semmi szükségük.

Tovább:

Biztosítási adó

Biztosítási adó

Újabb adóteher nehezedik januártól az autósokra és szinte minden biztosítást érinteni fog, kivételt képez az életbiztosítás és a betegbiztosítás. A kötelező biztosítás ebből az adónemből sem marad ki. A törvényjavaslat kimondja, hogy a kötelező biztosítási szolgáltatás, biztosítási adója, a biztosítási díj 30 százaléka. A Casco biztosításnál 15 százaléka, a lakás és –balesetbiztosításnál, a mindenkori biztosítási díj 10 százaléka.

Az adó alanya a biztosító. A biztosító az adót a biztosítási díjrészlet elszámolása utáni hónap 20. napjáig állapítja meg és vallja be az állam felé a kijelölt nyomtatványon és köteles be is fizetni azt. Az ezekből az adókból származó bevétel a központi költségvetés bevételét duzzasztja. Az adóval kapcsolatos bárminemű adóhatósági eljárásokat az állami adóhatóság hajtja végre, amennyiben erre szükség van.

Tovább:

Az utasbiztosításban egyes esetekben kizáró ok a védőfelszerelés hiánya

Utasbiztosítás

Sokszor írtunk már az utasbiztosítás fontosságáról, és arról, milyen hátrányokkal járhat nélküle elindulni. Egyetlen kéz vagy lábtörés, esetleg egy kisebb káresemény is több ezer, vagy százezer forintba kerülhet, mire hazaérünk utazásunkból.

Főképp igaz ez az olyan élethelyzetekre, ami a veszélyes hobbikat illeti. Az extrém sport esetében pedig az utasbiztosítás szinte kötelező. Vegyük csak például a síbiztosítást, védőfelszerelés hiányában komoly sérüléseket szerezhetünk, amivel kórházba kerüléskor súlyos ezrekkel fizetünk. Ugyanez érvényes lehet egyéb olyan veszélyes sportokra, mint a búvárkodás, vagy a hegymászás, a védőfelszerelés hiánya miatt elszenvedett balesetek után nem térít a biztosító sem. Sőt!

Tovább:

Könyvelés

Nincs könyvelője cégének? Eddig az ön dolga volt a könyvelés, de elege lett belőle, mert nem maradt szabadideje? Ha eldöntötte, hogy rábízza a könyvelést egy tapasztalt könyvelőre, de nem tudja, hogy ki felel meg erre a feladatra, akkor keresse fel honlapunkat a megfelelő információkért. Juhász András és szakértő csapata készséggel áll az ön szolgálatára, ha könyvelésre keres szakembert.Szeretné könyvelését rábízni egy tapasztalt könyvelőre? Minél előbb kell keresni egyet, mert nem szeretné tovább cége könyvelését ön csinálni? Ha elege lett a rengeteg munkából, és végre pihenni szeretne, akkor keresse fel honlapunkat, ahol megismerheti a megoldást, aki nem más, mint Juhász András. Bízza rá cége könyvelését, és szánjon végre több időt magára és családjára.Évek óta ön bajlódik a könyveléssel? Már nagyon unja, hogy nem marad semmire ideje, még nyaralni sem tudott évek óta elmenni? Jól megy a vállalkozása, ezért megengedhet végre magának egy könyvelőt, aki a teljes körű könyvelést elvégzi? Ha már csak találnia kell egyet, de nem sikerül, akkor látogasson el honlapunkra. Ajánlatunkat önnek találták ki. Használja ki a lehetőséget.

Tovább:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás