Beltéri ajtók

Beltéri ajtók
Beltéri ajtók kiválasztása, rendelése.

Lakásfelújítás, családi ház építés, felújítás alkalmával előbb-utóbb eljutunk a belső ajtók kiválasztásához. A beltéri ajtók beépítése ráér a burkolás, festés után is, sőt akkor célszerű beépíteni a sérülések elkerülése végett. A beépítés ugyan ráér, de az ajtók kiválasztása már nem. A falnyílások kialakításához tudnunk kell az ajtók pontos méretét, és ne feledkezzünk meg az áhított beltéri ajtók gyártási, és szállítási határidejével is.

Az ajtók kiválasztásához érdemes szétnézni a számtalan szebbnél szebb beltéri ajtók között a gyártók weboldalain. Megtaláljuk az olcsóbb dekorfóliás beltéri ajtókat, vagy a kicsit drágább, de jobb minőségű laminált ajtókat, de megtaláljuk a kiváló minőségű fa belső ajtókat is.

A döntés meghozatala előtt vegyük figyelembe, hogy bár a beltéri ajtók méretre gyártását szinte valamennyi ajtógyártó vállalja, bizonyos típusok esetében csak a meghatározott szabvány méretekből választhatunk. Fontos tulajdonsága még az ajtóknak az is, hogy jobbra nyíló, vagy balra nyíló ajtó szükséges az adott helyre. Ha nem vagyunk biztosak ajtók nyitási irányának meghatározásában, az ajtógyártók és forgalmazók honlapjain erre is találunk segítséget.

Print Friendly, PDF & Email