A Barbie autó a lányok kedvence

Barbie autó

Minden lány nagy kedvencei ezek a babák, a hozzá tartozó kellékekkel pedig még izgalmasabbá varázsolható a játék. A Barbie autó egy igazi menő járgány, amely feltűnő rózsaszín színével fogja eljuttatni Barbie-t oda, ahová csak szeretne.

Az autó kétszemélyes, ezért az egyik barátnője vagy akár Ken is mellé pattanhat, és indulhatnak kettesben valamilyen közös programot csinálni. Ez a járgány az igazán menő csajoknak való, akik szeretnek gyorsan eljutni minden helyre.

A Barbie autó remekül néz ki, és annak ellenére, hogy a játékautókkal inkább a fiúk szeretnek játszani, ez biztos tetszeni fog minden lánynak. Ezzel már könnyen és gyorsan kiruccanhatnak a partra, elmehetnek plázázni, és sok más klassz dolgot és történetet kreálhatnak a gyerekek, amikor a Barbie autó is bevetésre kerül az önfeledt szórakozás alkalmával.

Igazi minőségi játékokkal feledhetetlenné lehet tenni ezeket az élményeket, hiszen a gyerekek újra és újra előszeretettel fogják elővenni kedvenc darabjaikat. A Barbie autóhoz ráadásul most még ajándék is jár, ami plusz meglepetést jelent.

Print Friendly, PDF & Email