Az útifű maghéj ár nem akadály a megvételekor

Az emésztési problémák nagyon megviselik a szervezetünket, megkeserítik a mindennapjainkat. Léteznek olyan természetes termékek, amelyek enyhítik ezeket a kellemetlen tüneteket, az útifű maghéj pedig egyike ezeknek. Sok jótékony hatása ellenére, az útifű maghéj ár egyáltalán nem magas, a bulkshop.hu webáruházban például 4520 Ft kilója.

Érdemes beszerezni tisztítókúrákhoz is, mert ehhez biztonságos megoldást kínál. Sokan használják édességek, torták, palacsintatészták alapanyagaként. Rendkívül egészséges, hiszen a magas rosttartalma által csökkenti a koleszterin- és a vércukorszintet. Fogyasztása ajánlott reggel és este, étkezés előtt egy félórával, 1 evőkanálnyit 2 dl folyadékban kell elkeverni és azonnal meginni, hogy a zselésedés már a gyomorban történjen meg.

Hamar elmulasztja az éhségérzetet, mert telít. Vegetáriánusok is gyakran alkalmazzák zselésítő anyagként az állati zselatin helyett. Könnyen megfizethető az útifű maghéj ár, így érdemes minél gyorsabban megrendelni, hogy élvezhessük az áldásos hatását.

Print Friendly, PDF & Email